2011. február 15.

Kathleen Lolley


Herd of Reindeer (Rénszarvaspásztor)
Kathleen Lolley kilenc hónappal a születése után Kentuckyba költözött. Gyerekkorát a Kentucky állambeli Louisville és a pennsilvaniai Pittsburgh városaiban töltötte. A történetmesélés és a természet fontos elemei a munkáinak. Az állatok megpróbálják megtörni a mindennapos szívfájdalom varázslatát, az óriási baglyok pedig fészkeikre csak álmokkal térnek vissza. Jelenleg Kentuckyban él, ahol idejét kézművességgel, képregényekkel és művészettel tölti ki.

A bejegyzés leadje Kathleen Lolley saját weboldaláról való, ha ő úgy érezte elég annyit tudnunk róla, hogy mikor és hova költözött, hol nőtt fel, hát elégedjünk meg ennyivel mi is! A hölgy kedves képei magával ragadóak, gyönyörű színeket kombinál egymással, figurái egyszerűek és szerethetőek. Láthatóan kedvencei a növények és a baglyok, meg talán a méhecskék is.

Mindenhol jelen van, megtalálhatjuk őt Facebook-on, a Flickr oldalán, de saját blogot is vezet, és ha megtetszettek a munkái, akár rendelhetünk is magunknak másolatot Lolley Etsy oldaláról!



She is My Spirit Animal
(Ő az én Lélek Állatom)

Bathing Beauty
(Fürdőző szépség)

The Creation of Fireflies
(A szentjánosbogarak teremtése)

Protective Spirit
(Védőszellem)

Hunted by Bruce
(Bruce által vadászva)
Better Together
(Együtt jobb)

Go Away Black Bird
(Menj innen fekete madár)

A Spell To Make Things Better
(Egy varázslat  hogy a dolgok jobbak legyenek)

Star Dust
(Csillagpor)


Megosztás Facebookon ! Megosztás MySpace-en ! Megosztás Google Readerben ! Blog Feed !

1 hozzászólás:

Névtelen írta...

:)

Megjegyzés küldése

Írj nekünk hozzászólást! Nem kell regisztrálnod hozzá, megteheted a Név/URL-címet kiválasztva a legördülő menüben alul. Mi arra bátorítanánk, hogy így szólj hozzá, ne Névtelenül. Kösz!